Image Alt

Info

  /  Info

Information om nyfødtfotografering

Bookning af tid

Jeg har kun få tider til nyfødtfotografering hver måned, derfor er det en god ide at booke tid nogle måneder før termin hvis i vil være sikre på at få taget nyfødtbilleder her. Vi booker ind med termindatoen vel vidende at det både kan blive før og efter den dag. Jeg vil dog anbefale at hvis i går 14 dage over termin, at overveje at vente med at få taget billeder til jeres baby er 5 mdr gammel, da der er en risiko for at den nyfødte er meget vågen når han/hun er født 2 uger efter termin og det kan derfor være svært at få de billeder i drømmer om. Men det er altid noget i er med til at vurdere udfra hvordan i synes jeres baby er.. Når i har født skal i helst kontakte mig senest to dage efter så vi kan finde den endelige tid.

Hvor lang tid tager en nyfødt session?

En nyfødt session varer op til tre timer. Dette er tiden som er sat af da der skal være tid til bleskift, amning/flaske og trøst udover at det også kan ta lidt tid at få baby ind i den dybe søvn hvor man kan flytte lidt rundt på dem uden de vågner..

Hvor gammel skal den nyfødte være?

Billederne skal tages når baby er mellem 5-10 dage gammel da nyfødte i den alder sover rigtig meget og det skal til for at vi kan ta de skønne newbornbilleder.

Hvad skal i medbringe?

Det er en rigtig god ide at medbringe en sut hvis jeres baby bruger det. Derudover er det en god ting med vådservietter, bleer, stofbleer, og flaske med ekstra mme hvis jeres barn bruger det.

Til forældre/barn billeder er det fint med noget enkelt og tidløst såsom en enkelt tshirt/top- evt en tubetop til moren. Et ekstra sæt tøj kan også være en god ide da der er ingen garanti for at baby holder tæt mens vi fotografere ham/hende hos jer.

Jeg har kaffe, koldt at drikke og småkager, men det kan være en god ide at medbringe noget frugt eller en sandwich så blodsukkeret ikke bliver for lavt..

Forberedelse

Det er en rigtig god ide at prøve at holde jeres lille vågen en periode inden i kommer, så han/hun er godt træt når i ankommer. Derudover kan det være en god ide hvis du ammer, ikke at spise de typiske ting som kan gi maveknep hos en nyfødt såsom jordbær, chokolade, stærke krydderier, løg og chili, dagen op til.

Stilen

Min stil er meget enkel og ren. Jeg fotograferer kun jeres baby på rene bløde underlag, i en behagelig kurv eller trygt i jeres hænder. Derfor kan jeg ikke imødekomme ønsker om billeder taget på diverse store rekvisitter da mit udvalg af rekvisitter er begrænset. Tilgengæld har jeg en masse lækre underlag, tæpper i forskellige dejlige nuancer, hårbånd, små dragter, tylnederdele, blonder, små sæt til drengene, huer og meget mere som er til låns mens i er her.

Generelt er målet at få foreviget jeres lille skat så dejlig som han/hun er i al sin enkelthed og i tidløse nuancer og som vil passe på væggen i et hvert hjem.. De små bløde dun, detaljerne såsom fødder og tæerne, læberne og vipperne og kontakten mellem forældre/søskende og den nyfødte hvis i ønsker dette.

Søskende

Hvis i har lyst til at få jeres nyfødte fotograferet med øvrige søskende er dette noget vi sagtens kan såfremt i tænker at jeres børn kan samarbejde omkring det. Hvis der er søskende med er dette de første billeder vi sørger for at få i kassen og de er velkomne de første ca 45 minutter af sessionen. Derefter anbefaler jeg har far, mormor eller en anden kører en tur med dem så der er god ro til at fotograferer jeres lille ny. Det kræver en god varme i studioet samt en masse tålmodighed.

Close

Velkommen til mit lille univers af magiske øjeblikke. Jeg er en pige hvis store passion blev til en levevej. Jeg er Malene, 35 år og mor til 6 skønne unger i alderen 1-13 år.. Dem har jeg sammen med min største supporter, min klippe og mit stabile bagland- Helmuth. 

Jeg elsker mennesker. Jeg elsker børn, babyer og relationen til mine kunder. Mit mål er at fange det der lige rammer personligheden, det aller smukkeste og fineste i ser i jeres børn. Når det gælder mine brudepar så er målet at indfange jeres dag så i præcist husker følelserne omkring det hele når i sidder og ser tilbage på det i jeres smukke bryllupsalbum.

Instagram

@ fotografmalenemittag

Følg mig

malene@mittag.dk